lørdag den 7. maj 2011

Forskellige rammer

Jeg er altid på udkig efter programmer eller web-steder, som kan tilføre mine billeder noget nyt. Bl.a. synes jeg det er sjovt at have et stort udvalg af rammer.

Kan godt lide at lave dem selv med Paint Shop Pro, men dels er det voldsomt tidskrævende, og dels kan jeg være tilbøjelig til altid at bruge de samme effekter/plugins.

Her er et godt supplement: FlauntR.
Rammerne ligger under StylR.

billede495

Først opretter man sig en konto – hurtigt og nemt gjort. Dernæst uploader man det billede, som man gerne vil arbejde med. Det er nok her jeg har mit største forbehold. Jeg er meget opmærksom på, hvad jeg har liggende af billeder og “flyde” på nettet – også selvom det er på min egen, lukkede konto. Ville f.eks. ikke umiddelbart lægge rammer på andre folks billeder via denne metode.

Nå, men når man har udvalgt sig et billede, kan man gå i gang med at kigge de forskellige ramme-kategorier igennem. Her er det de farve- og blomsterrige “Seasons”, jeg har valgt.

billede496

Man kan selvfølge afprøve de forskellige rammer og resette i een uendelighed. Når en brugbar ramme er valgt, gemmes billedet i ens online-album, hvorfra det efterfølgende kan gemmes ned på egen harddisk.

Jeg oplever en del ventetid trods hurtig pc og internetforbindelse, så det bliver kun ved udvalgte billeder og ved udvalgte lejligheder, muligheden kommer i anvendelse. Men godt at have programmet i værktøjskassen.

Skønt med gratis programmer og programmer, som ikke skal installeres på pc´en;-)

billede497

Dog: Skulle nogen af jer have kendskab til gode (gerne gratis) programmer med rammer, som kan installeres på pc´en, så må I endelig sige til.

7 kommentarer:

 1. Tak for linket. Jeg synes også det er dejligt at understrege sine billeder med spændende (enkle) rammer.
  God søndag!

  SvarSlet
 2. Det er rart at lave lidt i den virtuelle værktøjskasse;-)
  Tror jeg vil sætte mig en dags tid og gå internettet målrettet igennem for flere steder med rammer.
  Også god og solrig søndag til dig.

  SvarSlet
 3. Hej Har du prøvet at lave noget i Cliplets ??

  SvarSlet
 4. Nej det siger mig ikke umiddelbart noget - hvad er det mon?

  SvarSlet
 5. Det er stil-billeder, hvor der er en enkelt ting på billedet, der bevæger sig. Et flag f.eks. eller en persons hår, der flagrer i vinden, eller en stearin lys, der blafrer..

  SvarSlet
 6. Åh ja - så har jeg hørt om det. Vist noget noget meed Cinegraphic - eller lignende. Men har aldrig prøvet at lege med det. Ret flot er det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, nemlig. Jeg troede, du kendte det. :-)

   Slet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails