tirsdag den 19. januar 2010

Shape CollageHar altid været fascineret af collager og ikke mindst dem, som er lavet af små billeder. Det ville være fuldstændig uoverkommeligt at sidde og stykke dem sammen manuelt i eet eller andet billedbehandlingsprogram. Men heldigvis findes der helt specifikke programmer til det.

Har fundet dette: Shape Collage

Der er virkelig mange muligheder og sjovest bliver der, når der er mange billeder at arbejde med, så der kan komme nuancer og "spil" i det færdige resultat. Råmateriale har jeg heldigvis rigeligt af;-)

Jeg har downloadet gratis-versionen - umiddelbart vil jeg have nok at lege med dér og behøver vist ikke opgrader til "Pro" lige med det første;-)

6 kommentarer:

 1. Og det virker vist til mac. Hurra. Måske skulle man prøve. Det ser i hvert fald flot ud!

  SvarSlet
 2. Ja det skulle være til Mac også. Skriv hvis du får prøvet selv - vil glæde mig til at se, hvad du får lavet;-)

  SvarSlet
 3. Super program - det må der leges med - synes der står at der er watermark på det man laver med gratisprogrammet - men det kan jeg ikke se på dit?

  SvarSlet
 4. Hæ hæ - du er altså bare SÅ opmærksom, Susanne;-) Vandmærket på denne stjerne var i højre side nederst - altså dér hvor baggrunden var hvid - således kunne jeg snildt clone det bort. Ikke sikker på, at det vil kunne lade sig gøre ved alle figurerne helt så nemt. Hvis jeg blev rigtig hooked på programmet (bestemt en mulighed) så kunne jeg godt finde på at betale for den fulde version. Men som sagt har jeg indtil videre fundet vandmærket diskret eller endog "om-gåeligt".

  SvarSlet
 5. Sikken skønt program. Det kendte jeg ikke så det må jeg prøve en dag jeg har lidt bedre tid.

  SvarSlet
 6. Marina: Ja det er spændende. Giv lyd, hvis du får lavet noget, som du vil vise frem. Altid sjovt at se, hvad andre får lavet;-)

  SvarSlet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails