mandag den 11. januar 2010

Feeds og RSSI går fik jeg som bekendt pludselig sat ret mange af mine blog-links over styr. Da jeg er tilmeldt en del af dem som "fast læser" kunne jeg få (delvis) rekonstrueret relativ hurtigt.

Som en sidegevinst henviste en af blog-veninderne mig til at bruge en "rigtig" feed-reader. For nogle år siden var jeg omkring hele dette område og havde også installeret en feed-reader på pc´en. Dengang var der en masse rss-kode, som skulle kopieres ind først - bestemt muligt men ikke ligefrem elegant. Hvis du ikke lige ved det, så er "rss" såmænd bare "really simple syndication" - det kan man jo sige sig selv;-)

Sådan er det ikke mere! Nu har jeg tilknyttet mig Googles Reader og er ret begejstret. Ikke mindst for muligheden for at gruppere de feeds, jeg vil følge. Bl.a. ligger "Aviser og nyheder" nu i sin egen mappe.

Den eneste ulempe er, at jeg nu ikke mere "fysisk" kommer ind på den enkelte blog og følger hvad der måtte være sket af ændringer dér udover selve indlægget. Det kan ofte være spændende at følge.

Kender du Googles læser? Ellers prøv at læs med her: Googles Læser

3 kommentarer:

 1. Hej Anette. Det virker smart, jeg er nu tilmeldt, ved dog ikke hvordan jeg finder google læser igen. Men mon ikke det kommer når jeg surfer lidt rundt. Hvor er det godt jeg har dig udi alt det pc tekniske. Jeg er virkelig en analfabet, stadigvæk:-) Knuuus...

  SvarSlet
 2. Hejsa - godt du kunne bruge linket. Jeg har jo længe været tilmeldt Google og været fast læser hos mange andre. Var dog ikke klar over, at der fandtes en hel "portal" til læsning af feeds. Fedest.
  Kan kommer du ikke bare ind på det igen, når du bruger linket fra mit indlæg? Du kan evt. føje den til foretrukne - så skulle den være lige ved hånden hele tiden;-)

  Knuz herfra

  SvarSlet
 3. Dejligt at høre at det virker for dig :)

  SvarSlet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails