lørdag den 5. juli 2014

Dragt med overlock (Boys Month 2014)Ville ønske jeg havde et andet ord for "dragt" - lyder som noget dame-noget fra halvtredserne. Har I nogen ideer?

Nå, men i løbet af ugen fik jeg syet ovenstående. Mønsteret har jeg købt på Etsy - ikke at det er voldsomt kompliceret, men jeg kan godt lide at købe mig til, at nogen har tænkt forskellige størrelser ind, som jeg blot kan tegne af. Denne er i 3-6 måneder.

Er dog ikke altid tilfreds med de dér køb, hvor jeg skal printe selv fra pdf-fil. Der er det helt lavpraktiske om mine printer-indstillinger nu passer med det, som afsenderen har tænkt. I dette tilfælde skulle man så også selv (alligevel) hen og tegne op udfra nogle målangivelser, som ydermere er i "inch". Det lader sig gøre, men fortsat kun halv-fabrikata.

Udenlandske sider har den uvane - ligesom Stof&Stil - at levere mønstre MED sømrum. Helt ærligt!!
I dette tilfælde ved jeg faktisk ikke, hvad der var tilfældet, for det bliver ikke skrevet. Nu går det ikke det store, da vi ikke er ovre i haûte de couture ;-)
Blot småirritationer, som jeg ikke har, når jeg bruger mønstre fra Stof2000, Ottobre, Burda, Onion og hvad de nu hedder alle sammen.

Der er ikke den store forskel på for og bag, så har valgt at sætte en ugle på det, som er tænkt som "bagsiden". Når ungen er de dér 3 måneder, ligger de alligevel ofte på mavsen, hvor forældre og andet godtfolk så kan nyde detaljen.

Ville gerne lavet noget pang-agtigt med farverne. Derfor valget af turkis. Gad ikke lave skråbånd, så både kanter på ben og stropper er lærred klippet "på lige". Funker fint.


Dette var den første jeg lavede - nok mere piget i udtrykket.

1 kommentar:

  1. Hej Linnea.
    Tak for din kommentar inde hos mig :-).
    Sikke dog nogle fine drenge-dragter - og nej, jeg har heller ikke rigtig et bedre ord for det. Desværre.
    Men jeg ville ønske jeg havde en lille babydreng at putte deri :-).

    SvarSlet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails