søndag den 6. april 2014

IT-livet

PB234078

 

Endnu et indlæg, hvor billedet ikke har den helt store sammenhæng med indlægget.

Er nemlig kommet på Mac for at skrive indlæg. Det program (MarsEdit) jeg testede til at lave blog-indlæg med dér, er udløbet. Tænke tænke - orkede simpelthen ikke at gå på jagt efter andet, så de 240 kroner er skudt afsted. Gad nok vide, hvormange køb de får på den konto? Folk prøver det - prøveperioden udløber - hvad fanden…..
Der var små skønhedsfejl - eller hvert fald ting, som jeg ikke var helt tilfreds med. Men når jeg læser reviews på nettet, er det nok det program, som de fleste anbefaler - trods alt.
Dog fortsat interesseret i at følge, om der skulle dukke andre muligheder op, som jeg kan teste af,

De sidste mange dage er gået med at få NAS til at virke, igangsætte diverse former for backup/synkronisering og ikke mindst installation af router. Alt sammen noget der byder på udfordringer og “hvad fanden skete der lige dér?”.

Denne morgen er det routeren, som udfordrer. Pludselig kan jeg ikke printe til min trådløse printer. Den er online og tilsyneladende fanget det trådløse net. Men “scan til computer er ikke aktiv”, hvilket plejer at indikere manglende forbindelse. Samtidig finder jeg ud af, at AirPrint fra fx iPhone heller ikke virker overmod samme printer. Hvornår er det mon holdt op med at virke? Og er der en sammenhæng mellem skift af router, eller er det noget helt andet?

Kan konstatere, at routeren ikke genkender alle de trådløse enheder i huset - når jeg kigger i dens kontrolpanel. Hvorfor mon nu det?

Og andre enheder skal “genstarte” inden det (nye) trådløse net fanges, eller også kan de ikke se de forskellige net. Hm….

Derudover er een af gårsdagens synkronisering af data gået galt. Bøvlet at rette op på. Grrr!!

Hvor ER det dog tidskrævende at arbejde med alle disse ting. Jeg har en forestilling om, at jeg gerne vil lave Photoshop, arbejde med billeder, lytte til musik og se film - gad vide, hvornår det hele spiller så meget, at jeg når dertil? 

 

 

2 kommentarer:

  1. Du er for sej til alle de der ting. Respekt her fra.

    SvarSlet
  2. Tak skal du have, Eva. Meget af det indlærte skyldes stædighed - ha ha.

    SvarSlet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails