lørdag den 22. februar 2014

The Wolf of Wall Street

Blog007

 

Vinterferien bød på mulighed for at komme i biffen - og for en gangs skyld IKKE en børnefilm. Ville gerne nå og se denne, inden den blev taget af plakaten. Den er jo indstillet til en pæn portion Oscars og synes det kunne være sjovt rent faktisk at vide noget om en film, når det gedemarked går i gang.

Hvad synes jeg så? Jo Leonardo Dicaprio er fantastisk. Intet mindre. Og der er også noget substans i filmen, som er interessant. Hele den dér psykologi omkring salg og masse-suggestion. Ellers er det ikke en film som fanger mig og gør mig klogere eller gladere. Den er selvfølgelig velsmurt - så alene på den konto er der garanteret underholdning.

På sine steder er indholdet intenst og interessant (typisk hvor Leonardo er i fokus) - mange andre steder virker situationerne karikerede og fortegnede - enorme mængder af narkotika og promiskuitet. Sikkert noget mange synes berettiger til en Oscar - ikke mig. Det er kun Leonardos indsats som bør hædres. IMHO.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails