fredag den 21. februar 2014

Ny harddisk

 

Blog006

Jeg har et nærmest symbiotisk forhold til min pc - tilsvarende stor er krisen, når den på een eller anden måde ikke virker. Den situation har jeg været i en del gange hen gennem det seneste halve år (efter den røg ud af garantien!). 

På det seneste har generne koncentreret sig omkring harddisken. Gik ned med fejl ca. 4 gange i timen trods idelige reparationer med chkdsk. Købe ny pc? Tjoh…. Da øvrige ting ser ud til at virke fint nok, kunne man jo også “bare” skifte disken. Godt nok er det sådan noget jeg laver i mit daglige arbejde, men guderne skal vide, at det er noget andet, når det er min egen pc. Dels er modellen anderledes og ukendt og dels er det MINE data, som er på spil.

Endelig i dag arriverede den bestilte recovery-disk - vil gerne være sikker på at min Windows-installation har så mange medfølgende drivere med som muligt. Pc skilt ad - rigtig disk identificeret - skiftet - samlet igen med nyindkøbt 1 TB-disk, og nu kører installationen lystigt her ved siden af.

Forventningsvis har jeg mange timer foran mig med Windows-opdateringer og installation af myriader af programmer. Plus selvfølgelig at få tilsluttet gammel disk med en craddle og hentet data ind. Drømmer om at være nogenlunde på plads inden arbejdet kalder igen på mandag. Time will show….

PS: Billedet har INTET med emnet at gøre men er da dejlig forårsagtigt. Indlæg lavet fra MAC og igen med MarsEdit - denne gang gik det bedre med at få hentet billedet ind og tilpasset i størrelse, så det forhåbentligt tager sig godt fra nettet.

PS: Ja så er jeg ikke helt tilfreds alligevel. Da jeg indsatte billedet kunne jeg angive størrelsen. 500 px blev det til. Men havde glemt at det kun er 400 px som gør sig på bloggen. Når jeg efterfølgende vil rette i billededstørrelsen er det ikke så intuitivt at jeg nemt har kunnet finde det. Leder faktisk stadig ;-)

3 kommentarer:

 1. Det er da godt, du trods alt kan klare en diskudskiftning selv, pøj pøj med at få ført data over

  SvarSlet
 2. Uh, det er lidt skræmmende, når de private data pludselig er utilgængelige. Det må være fedt selv at kunne så meget.

  Jeg elsker min gamle mac, og har planer om en ny inden længe, når den simpelthen ikke kan mere.

  SvarSlet
 3. Det er godt nok en længerevarende affære, når ALT skal på helt fra nul-punktet. Har installeret opdateringer hele natten - nu er jeg så gået i gang med at hælde programmer ind.

  Eva: Uhhh spændende med en ny Mac - det vil jeg glæde mig til at høre mere om.

  SvarSlet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails