lørdag den 11. maj 2013

Skovmærke


Så var den gal igen. Lørdag formiddag – avisrute – duften af skovmærke i det første vænge. Lige som sidste uge.

Godt nok havde jeg lavet halvfabrikata af kranse, så jeg selv ville kunne gå i gang, men vi valgte at tage forbi torvet.

Yeah!!!!
Der var en sælger som havde et par kasser med friske kranse.

a-billede118
To blev indkøbt. Flotte og velduftende er de.
(Jeg ville aldrig selv have kunne lave dem så flotte, så min pilekranse gemmer jeg til et andet projekt senere på sommeren.)

a-billede119
Foreløbig ligger de på bordet i haven og dufter. Men mon dog ikke jeg kan tørre dem? Nogen forslag til, hvordan jeg griber det bedst an?

4 kommentarer:

 1. Jeg har ingen prof ide, men jeg forestiller mig det skal gå forholdsvis hurtigt. Måske lagt på et drikkeglas så der komme luft nedenunder, og så i solen.
  Derefter hårlak sprøjetet på fra en laaang afstand så det bliver et tyyyndt lag der bare skal holde de små blade lidt i skak.

  Men hold da op hvor er de smukke, og duften......

  KH bedstemorkaren

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er forøvrigt et smukt navn du bærer. Er du opkaldt efter nogen bestemt??

   Slet
 2. Tak Karen Margrethe - tror du har ret i, at det skal gå hurtigt. Måske det simpelthen går helt af sig selv. Vil dog gerne bevare duften, så tror måske ikke lakken er optimal. Det tænker jeg lige over.

  Mit navn: Jo, jeg er skam opkaldt efter den svenske nationalblomst Linnea, som igen er opkaldt efter Carl von Linné - det er jeg da svært tilfreds med;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tænkte nok det var derfra dit navn stammer......fantastisk Person og sikke en tålamod.......
   Jeg skrev netop det skulle være et ultratyndt lag for ikke at snuppe duften.

   KH bedstemorkaren

   Slet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails