fredag den 10. maj 2013

Marked i Farvergården


Så har jeg fået bekræftelse på, at jeg kan deltage på marked på Farvergården i Kulturmaskinen fredag+lørdag i sidste week-end i maj.

Link til info om markedet

Det er første gang, jeg deltager, så jeg er meget spændt. Har fået tildelt et bord på 80 x 180 cm, hvorfra jeg kan udstille og sælge mine ting.

Har deltaget i julemarked de seneste par år, så jeg satser på at være i gear til hurtigt at få banket en stand op.

Håber selvfølgelig på godt vejr og mange gæster. Det er dejligt at være del af et arrangement, hvor der bliver lavet noget reklame. Og som ligger et sted, hvor der må formodes at komme nogle mennesker forbi.

Spændende om jeg kan få solgt noget børnetøj + andre ting fra det kreative lager. Bliver nok ikke tid til at få produceret yderligere ;-)

3 kommentarer:

 1. Det lyder godt! og dejligt du får en stand. Håber du får solgt noget. Vi ses inden længe til mere af det gode værkstedskarma ;-)

  SvarSlet
 2. Hvor er det skønt at du skal være med. Jeg kommer nok ikke lige forbi, - det er lidt langt at køre, - men det ser spændende ud.

  SvarSlet
 3. Vivatex: Ja det må jo blive lige i næste uge. Måske jeg skulle lægge aftenen an til noget produktion ;-)

  Eva: Kunne ellers have været hyggeligt ;-)
  Satser på at nuppe et par billeder og lægge her på bloggen.

  SvarSlet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails