lørdag den 22. december 2012

Læseklub


I sommers havde yngste-sønnen og jeg læseklub ude i haven. Vi sad og læste hver vores bog og med jævne mellemrum holdt vi pause og fortalte, hvad der skete, dér hvor vi var nået til.

Totalt dejligt.

Så dejligt, at sønniken synes det skulle genoplives her i juleferien. Ydermere er jeg blevet pålagt/beordret/udkommanderet (der findes sikkert venligere ord, men de vil ikke være dækkende) til at læse “Harry Potter og de vises sten”.
Det ville ikke være mit eget førstevalg, når man betænker de mange, tykke, dejlige bøger, jeg har stående, som jeg aldrig når til at læse. Er dog gået ind på det, så der bliver afbrændt store mængder af stearinlys, mens der bliver læst, bladret og genfortalt.

Der falder heldigvis nogle guldkorn af.
Fx kommenterer (Albus Percival Wulfric Brian) Dumbledore på en fantasi, som Harry Potter har:

"Selvfølgelig foregår det inde i dit hoved, Harry, men hvorfor i alverden skulle det gøre det mindre virkeligt?"

2 kommentarer:

 1. Jeg er ikke til fantasy! Slet ikke.

  Men Harry Potter har jeg elsket at læse op for mine børn på grund af det skønne sprog og alle de finurlige påfund. Så held og lykke med det.

  Og hvor er det da en hyggelig idé:)

  SvarSlet
 2. Jeg har faktisk heller ikke læst andet fantasy. Jo, måske Monsterjægerne sammen med ungerne, men ikke noget "for min egen skyld".

  Men hygsomt er det med sådan et fælles tiltag i fifaen;-)

  SvarSlet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails