søndag den 14. oktober 2012

Løsning af to problemer samtidig

“Problem 1”: Mens jeg er optaget af andre ting i mit liv, sander mit hjem til. Pludselig er der fx rod på reolen ved indgangsdøren. Synes ellers det er få øjeblikke siden, der så rimelig tjekket ud. Hvilket ikke er den følelse, jeg får, når jeg kigger på ovenstående. Hm….

abillede851
“Problem 2”: Jeg holder alt for meget af kasser og æsker. Især dem fra Søstrene Grene og især dem med geometriske mønstre. Ikke egentlig hørende hjemme i problem-kategorien, men jeg er lidt vel “addicted” – jeg køber dem uden at vide, hvad jeg vil bruge dem til.

abillede850
Men nu er de to “problemer” blevet connected – og vupti: Alle er glade…

- Kassen med “briller” er til den slags, om bruges ved afskydelse af fyrværkeri. Egentlig burde de slet ikke være fremme 11/12 af året, men det er de af een eller anden grund i vores familie alligevel. Måske jeg også skulle lægge 3D-brillerne fra biffen i her? Kassen er da stor nok.

- Kasse til “Lys og Tændeting”. Fyrfadslys, lightere, tændstikker osv har nu fået sig et ordentligt hjem.

- “Brugte batterier”. Åh suk. Så tager man batterier ud af en lommelygte. Er de nu brugte? Eller bare sat forkert i?
“De må tjekkes ved lejlighed.”
Nu kan de bo her, indtil yngstesønnen en dags tid får til opgave at tjekke dem alle med testeren. Hvorefter de dårlige MED DET  SAMME skal fragtes UD af huset.

- “Skriveting” er det også rart at have nær ved døren.

Der er par små kasser, som stadig mangler skilte. Måske een til “nøgler”? Og een til småpenge? Så der altid ligger klar til indsamlinger til Røde Kors og alle de andre, der ringer på om søndagen?

Mangler stadig nogle kasser af den større slags. Til “Lygter” og “Skoting”. Søstrene Grene – watch out - soon I come….;-)

2 kommentarer:

  1. Det ser så ordentligt og fedt ud:)
    Kh Charlotte

    SvarSlet
  2. Tak skal du have, Charlotte;-)
    Jeg er også ganske tilfreds og kan da næsten ikke vente med at skulle ud og købe kasser...

    SvarSlet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails