tirsdag den 22. maj 2012

Dejlig sommer-caching

Så i dag kom der hul på bylden. Hele 4 cacher fik jeg logget. Men det vigtigste er, at sønniken og jeg havde nogle fantastiske timer på en dejlig sommerdag.

Det var en dag, hvor det kunne lade sig gøre at smutte tidligt fra arbejde, så det kunne blive til en del timer/km på cyklen.

abillede382
Vi var forbi Skolebotanisk Have og ude langs med stierne bagved. Det lykkedes os at komme på den “forkerte” side af åen, hvilket gav en del km i tilgift. No problem.
Gøgen kukkede, guldsmedene summede, køerne gumlede og markerne var SÅ gule og SÅ grønne. En sjælden skøn dag.

abillede381
Den ene cache var en såkaldt “multi” – dvs vi skulle løse 5-6 delopgaver (tak til lommeregneren), inden vi kunne logge cachen.
Den ene af de øvrige havde vi tidligere givet op overfor pga uvejsomt terræn. Det var det såmænd også i dag: Brændenælder, elektrisk hegn, køer, stejle åskrænter – men vi FIK den! Så pyt med, at arme og ben stadig brænder;-)

I tilgift fik vi genudlagt vores mugglede cache ved Vor Frelser Kirke. Har mailet til kirkekontoret med et billede af cachen – håber nu at den nidkære-i-tjenesten-kirketjener vil forbigå den, når der renses i bede mm;-)

2 Travel Bugs har vi hjulpet på deres vej gennem verden ved at flytte dem fra een cache til en anden.

Alt i alt en fantastisk cachedag – fås ikke bedre;-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails