tirsdag den 14. februar 2012

Pinterest - så kom jeg i gang

Så er de første spæde erfaringer gjort. Det er HAMMERSJOVT, og jeg fornemmer allerede, at jeg har en tidsrøver foran mig.

Et par indtryk:

1. Jeg skulle ganske rigtigt tilmelde via Facebook. Jeg HADER det. HADER når jeg bliver tvunget til at lade tingene integrere med hinanden og andre bestemmer.
Jeg blev bekræftet. For a komme i gang ville FB lige ændre min profil til at bruge “timeline”. Bevares – jeg ved godt det var kommet alligevel inden længe, men igen: Jeg hader det!
Tror jeg nu har fået deaktiveret Pinterest-elementet på min timeline, så de to ting er adskilt. Orker hvert fald ikke at bokser mere med den del i dag.

2. Jeg har lagt fredigt ud med 7 boards, hvorpå jeg indtil videre har pinnet 13 fotos.
Jeg startede med at navngive dem med danske navne – det holdt så lige en ½ time. Da jeg så, hvormange som allerede på den korte tid re-pinnede, og at de alle er fra udlandet, har jeg fluks sadlet om. Boards titler er på engelsk og mine små lede-tekster bliver også fremover på udenlandsk.

3. Allerede nu er Tumblr overhalet indenom. Alene den lille bookmarklet, som jeg bruger til at pinne med, er meget mere elegant end den i Tumblr.

Kan I mon se mine boards her: Linneasunivers på Pinterest

Jeg er addicted…

8 kommentarer:

 1. Jeg er også i den grad afhængig af skidtet..

  Jeg sletter også konsekvent markeringen i fb feltet, så det ikke kommer ind på min væg. Vil nemlig også gerne holde det adskilt.

  SvarSlet
 2. Oh, det ser godt ud. Me too.... skal lige finde ud af det der med at adskille fra FB. Jeg er også strittende imod at alt pæres sammen, og alle ved alt... men det ser så inspirerende ud, at jeg skal have fingrene i det.
  Tak for al din gode inspiration ;-)

  SvarSlet
 3. Ja - jeg kan se det - det ser spændende ud :0)

  SvarSlet
 4. Det ser spændende ud. Jeg holder mig indtil videre derfra, for tiden rækker ikke til flere tidsrøvere....

  Sikke nogen fantastiske vanter med vers på, du har "pinnet" :)

  SvarSlet
 5. Er kun blevet lidt klogere, men det handler udelukkende om mine it-evner, eller mangel på samme :-) Spændende, at følge dig.

  SvarSlet
 6. Lisbeth: Jeg tror jeg har fået stoppet FB-integrationen. Dog ikke helt sikker på, at jeg endnu har styr på det

  Karen: Ja ikke - var det mon ikke noget for dig også?

  Eva: Nej, jeg har faktisk slet ikke tid til det heller. Af een eller anden grund har det fået klemt sig ind.

  Marthe: Nu hvor jeg har leget lidt med det, er det blevet afdramatiseret lidt. Synes det var lidt utilgængeligt at forstå konceptet lige i starten.

  SvarSlet
 7. Ja det er en tidsrøver, men det er et super godt værktøj! Sikke mange pins du har fået lagt på, jeg må ind og kigge på hvilke af dine boards jeg skal følge :)

  SvarSlet
 8. Ja, jeg er vist oppe på 24 boards nu - bliver nok 30 inden jeg er nogenlunde dækket ind. Dejligt at du har lyst at følge med - jeg er endnu ikke helt kommet rigtig i gang med at følge andres. Uha - en tidsrøver men meget inpsirerende.

  SvarSlet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails