torsdag den 16. februar 2012

Pinterest - rigtig godt i gang

Nu tager det form.
Jeg har fået oprettet 29 boards – det er sådan lige de vigtigste;-)
Der kommer givetvis flere til efterhånden – det høje antal skyldes, at jeg indsnævrer hvert emne ret kraftigt. Når jeg kigger på andres boards, bliver jeg hurtigt træt af de ufokuserede. Det er meget sjovere at følge dem, som har en klar linje. Det prøver jeg selv at lægge mig efter.

abillede002
Jeg skal da lige love for, at der her er en helt anden respons end på Tumblr. Fx den “hjerne”-hue, som er på ovenstående billede, blev re-pinned ca. 25 gange indenfor den første time. Det er sjovt at være med i et virtuelt forum, som på den måde er aktivt.

Har nu været mange af mine blogindlæg og Tumblr-billeder igennem og pinnet – det har givet en god platform at starte ud fra.

Jeg er klart til den kritiske side, når jeg vælger billeder. Dels i forhold til titlen på boardet, dels i forhold til originalitet. Det er vigtigt, at jeg kan LIDE det, jeg viser.
Og så er det enormt vigtigt, at billederne er af god kvalitet. Jeg vil simpelthen ikke anvende billeder, som er uskarpe, små eller mørke. Må erkende, at med disse kriterier bliver de fleste billeder fra udenlandske sider.

Klart en tidsrøver! Men så går tiden da ikke udelukkende med Wordfeud;-)

4 kommentarer:

 1. Jeg kan godt lide din pointe med at være klar i spyttet i forhold til boards.
  Jeg har efterhånden fået lavet et board, der er alt for rodet, så jeg skal til at dele ud på flere boards.
  Er altså også bare blevet hooked på det :-)

  SvarSlet
 2. wow det er ski smart ..... nu skal jeg så finde ud af at lave mig et board ...
  puha håber det ikke er for svært jeg er ikke god til nye ting
  takker for kigget på din blog og pinterest
  knus lis
  http://1ret2vrang.blogspot.com/

  SvarSlet
 3. Jeg har meget lidt tålmodighed med nye ting, men vil så gerne igang med det der pinneri. Har du fundet et sted hvor selv "Dummies" kan få gode råd og vejledning til at komme igang?
  KH Charlotte

  SvarSlet
 4. Lisbeth: Ja, jeg er glad for at jeg er kommet ind på det spor så relativt tidligt. Giver en del ekstra arbejde i starten, men er så sjovt at finde lige de rette billeder efterfølgende.

  Pspgirltuts: Kan se, at du allerede er kommet rigtig godt i gang. Det vil jeg glæde mig til at følge.

  Morslille: Jeg tror såmænd hurtigt, du ville kunne komme i gang. Satser på, at jeg i løbet af week-enden får lavet et indlæg, hvor jeg samler forskellige facts omkring Pinterest. Måske det vil kunne hjælpe lidt på vej? Det håber jeg.

  SvarSlet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails