lørdag den 4. februar 2012

Lærkevej

Så var der premiere på “Lærkevej” som film, og ældstesønnen var meget vedholdende i, at vi bare måtte ind og se den - hurtigt.

Overraskende nok fik vi nærmest de to sidste billetter i en næsten fyldt bif-sal. Det er ikke ofte, der er så mange tilskuere.

Tv-serien har jeg fulgt. Ikke overvældende begejstret, men af letbenet underholdning at være, er det nærmest ok. Bryder mig generelt ikke om serier, hvor den indholdsmæssige linje er så tynd, at man bare skriver skuespillere ind og ud af handlingen efter forgodt befindende.

Filmen? Nærmest ok. Uden at jeg igen er super begejstret. Hurtige replikker, småplat og med en tynd handling. Dog er det nogle formiddabelt gode skuespillere. De bærer filmen igennem. Faktisk også med et par bevægende enkeltscener, som fik en tåre frem i øjenkrogen.

2 kommentarer:

  1. Jeg tror nu, jeg springer over...., de få afsnit jeg har set, faldt ikke i smag. Lige som serien Lykke er det ikke lige min kop te. Måske er jeg bare blevet for gammel til at forstå den slags nymodens pjat :)

    God søndag.

    SvarSlet
  2. Kunne forestille mig, at de klip, som har været vist, netop er de mere platte. I så fald godt jeg ikke så dem, inden jeg begav mig afsted.
    Faktisk synes jeg Lykke er meget bedre - den serie kan jeg rigtig godt lide. Selvom jeg selvfølgelig er opmærksom på, om den også bliver bestillingsarbejde og dermed for meget "soap".

    SvarSlet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails