søndag den 5. februar 2012

Min søsters børn - alene hjemme

Så lykkedes det mig at komme i biografen to dage i træk. Det sker sjældent. (Nok har jeg vundet i Lotto i denne uge, men de kr. 43,- rækker kun til ½ billet.)

Ønsket fra børnene om at se “Min søsters børn alene hjemme” var stort, og jeg kunne godt presses. Dog kan jeg mærke en begyndende popcorn-forgiftning;-)

Mindes med gru “Min søsters børn i Ægypten – den var godt nok tynd. Havde derfor ikke store forventninger.
Men jeg må sige, at det var en positiv overraskelse. Det skyldes i høj grad Peter Myginds indsats – hvor er han dog en vidunderlig skuespiller. Han skal have favoritpoint fra min side.

Søreme om der ikke indsneg sig en lille politisk finte – det har jeg aldrig oplevet i denne serie. Noget i stil med “Der er så meget indbrud her i Holte – det skyldes alle de østeuropæiske bander eller folk fra Enhedslisten”. Ganske forfriskende;-)

Selvom handlingen (som altid) er tynd, kan jeg godt anbefale filmen.

4 kommentarer:

 1. Jeg holder mig til de gamle, - jeg elsker, når mine "børn" kommer hjem en eftermiddag, og hygger sig med at gense Min søsters børn.

  SvarSlet
 2. Dem havde jeg tidligere på VHS - desværre ikke mere.

  SvarSlet
 3. Det kræver næsten at man har nogle børn at se den med :0))
  Men Peter Mygind - han er god....

  SvarSlet
 4. Nej, ham går man ikke fejl af. Har du fulgt ham i "Borgen"?

  SvarSlet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails