lørdag den 18. februar 2012

Kongecaches

Kongecache #4 omhandler Frederik d. 2. Dermed blev selvsagt til en masse viden/spørgsmål om Kronborg Slot.

fr_d_2_02
Uha – det kunne være sjovt at kommer derhen en dags tid.

Selve cachen var en udfordring at få lagt ud. Trods ihærdige studier af andre caches i området, var den alligevel for tæt på et “skjult” punkt, og vi måtte ud og finde et nyt gemmested. 

Det rummede to oplevelser – een god og een dårlig.
Den dårlige var, at vi skulle strikke informationerne i cahce-beskrivelsen sammen igen inden upload/upload. Vi troede, vi havde tænkt på det hele, men alligevel var nogle koordinater smuttet. Der var nogle intense minutter ved pc og Messenger, inden fejlen var rettet – røde øre havde vi.

Den gode oplevelser var, at det nye sted vi fandt til cachen, var endnu bedre end det første. Som det ses af billedet øverst, har det allerede nu udløst 5 favorit-point fra vores fellow-geocachere. Favorit-point er ikke noget, man strør omkring sig med, så det er vi faktisk ret stolte af.

certifikat11
Dette certifikat var i cachen til First-finder.

certifikat13   
Junior-first-finderen kunne til gengæld hjemføre dette certifikat. (Faktisk er jeg lidt i tvivl om, om det fortsat ligger og venter på en junior.)

Vi er i fuld gang med den næste – det bliver om Frederik d. 3. kan jeg allerede nu røbe.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails