lørdag den 28. januar 2012

Event-log

I IT-kredse har begrebet “event log” nogle helt bestemte associationer, men når man geocacher, får det pludselig en ekstra dimension.

I dag har jeg nemlig kunnet logge min første event med koden “attended”.

Det blev lige præcis så fornøjeligt som både håbet og forventet. Vi var over 30 lokale geocachere samlet i en spejderhytte. Alle havde mad og godt humør med.
Rigtig mange børn var også en del af dette sociale arrangement – det er et ekstra plus, at de også bliver tænkt med ind i den slags tiltag. I øvrigt helt i tråd med, at de netop ofte er med ude og geocache.

At der var gjort noget af det fra arrangørernes side kan I fornemme ud af de finde bordekorationer, som I ser på billedet.

To vindueskarme var afsat til henholdsvis “coins to discover” og “coins to grab”. Så om lidt vil jeg i gang med at logge en større portion af dem.
I vindueskarmen så jeg også det fineste TB-halssmykke, som klart kommer til at figurere på kommende ønskesedler. Skal bare lige have fundet ud af, hvor man kan erhverve dem.

Der blev snakket på kryds og tværs. Fik snakket både med dem, som jeg kender i forvejen, dem jeg kun har mødt en enkelt gang på dunkle geo-steder og en masse, som jeg slet ikke kendte i forvejen.

Har fået fif til GPS, så jeg kan måle mig frem til et nyt punkt udfra et koordinat, en vinkel og et antal m/km. Det glæder jeg mig til at afprøve. Har nu mod på at installere den (relativ) nye GSAK 8.

Geo-banko blev det også til. Super hyggeligt. Vi vandt en pose seje bytteting og en geo-førstehjælpskasse, formet som lommelygte.

Og så blev der lyttet på vandrørene efter fif til uløste mysteries. Kunsten er at få lidt hjælp – hverken for lidt eller for meget. Der er hvert fald især een mystery, som jeg (måske) er blevet ledt i en mere rigtig retning af nu.

Det er bestemt ikke sidste gang vi har deltaget i events.

4 kommentarer:

 1. Det lyder som en rigtig dejlig oplevelse. Du/I er rigtig gode til at finde på spændende ting - dejligt at læse om...

  SvarSlet
 2. Jeg synes også vi får foræret rigtig mange gode oplevelser med det dér geocaching.

  SvarSlet
 3. Det er det at I kommer igang...
  Jeg har foreslået det til flere forskellige - men ingen har vist den store interesse...

  SvarSlet
 4. Jeg tror folk først ser lyset, når de har været med ude. Og så er det jo også kun nogle det tiltaler. Mange vil hellere spille fodbold eller gå til koncerter. Godt der er noget for os alle;-)

  SvarSlet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails