lørdag den 3. september 2011

Ny cache - denne gang en multi-cache


Så har vi fået lagt vores anden cache ud – denne gang er det en multi-cache. Det begreb dækker over, at selve cachen (kassen med logbog og bytteting) ikke ligger på det første koordinat – i dette tilfælde Nordpilen, som ses ovenfor. Til gengæld skal man løse en lille talopgave for at kunne regne nyt sted ud – dér ligger så den fineste lille kasse. Denne gang har vi forsynet den med bl.a. sommerfuglesymærke og lille Ninja Turtle-figur – håber der er nogle børn, som bliver bytteglade;-)

Det er sjovt at finde på små tilknyttede historier – her følger denne uddybning med:
Skulpturen er også et astronomisk observations-objekt. Vintersolhverv: Pilens skygge rammer den store sten. Sommersolhverv: Pilens skygge udfylder rummet mellem de to sten.
Spidsen af skulpturen peger mod Nordstjernen.

Cachen blev godkendt i går aftes, og de første har allerede været forbi og efterfølgende logget på nettet. Vi kan godt mærke, at det mest er i week-enden, at folk har tid til denne slags “sport” – sådan er det også for os selv. Det er blevet til 3 stk i går og 3 i dag – vi nærmer os nu stærkt de 50;-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails