tirsdag den 30. august 2011

Den første cache


Sent i går aftes fik vi så godkendt vores første geocache. Den var ellers ikke lige i skabet i først hug – vi havde nemlig ikke overholdt en regel med, at der skal være mindst 161 meter til andre caches.
Egentlig var vi godt klar over det, men da der var en togbane imellem, tænkte vi at der kunne dispenseres. Næ nej….

Så vi flyttede cachen 50 meter og sendte ind til godkendelse igen. Der sidder 3 reviewere og godkender udlægninger i bl.a. Danmark. Tænkte, at de nok ikke ville frigive sent om aftenen – igen blev vi snydt. I går aftes sent blev vores første cache nemlig frigivet, og af logningerne kan vi se, at hvert fald 5 odenseanske geocachere kastede sig ud i mørket og faktisk fandt den ved brug af lommelygter. Sejt!

Vi er allerede i fuld gang med at planlægge den næste, som bliver en multicache – dvs. med flere “stationer”, inden man finder selve den fysiske “skat”.

3 kommentarer:

 1. Nej, hvor spændende. I er virkelig gået ind i dette dele-lege-univers med liv og sjæl. Herligt. God fornøjelse på jeres videre færd!

  SvarSlet
 2. Enig - hvor er det spændende at læse om Jeres oplevelser - for mig er det stadig sort land :0)

  SvarSlet
 3. Marthe: Tak skal du have. Vi har lige fået frigivet en cache mere - denne gang en "multi". Så er det også prøvet.

  Karen: Kan godt forstå du undres - det er virkelig et helt specielt og parallelt univers.

  SvarSlet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails