mandag den 5. september 2011

Dårlig samvittighed

Her siden sommerferien har jeg nærmest haft dårlig samvittighed overfor bloggen. Det er jo mestendels alle mine kreative gøremål, som jeg deler her på bloggen.

De sidste mange uger, har jeg som bekendt geocachet meget, hvilket har affødt en del indlæg. Overvejet om jeg burde oprette to andre blogs – det kunne så være een til det mere pc-rettede og een til geocaching-oplevelser.

Efter lang og moden overvejelse er jeg dog blevet enig med mig selv om, at det vil jeg ikke. Denne blog er mit omdrejningspunkt, og det bliver der ikke lavet om på.
Dels “orker” jeg ikke at administrere flere blogs, og dels er det ok, at de forskellige ting, jeg måtte være optaget af, afspejler sig her. Risikoen er, at nogen som følger bloggen fordi de f.eks. synes “syning” er spændende, bliver trætte af den og framelder sig, hvis jeg i for lang tid ikke har skrevet noget relevant for dem.

Den risiko må jeg leve med. Bloggen er min “dagbog” på nettet og ikke en fagspecifik blog.

Men alt  i alt både tror og håber jeg at kunne være mere flittig med indlæg, nu hvor vejret og lyset indbyder mere til indendørs gøremål.

PS: Mht. mere nørdet pc-viden har jeg indføjet en side øverst: “Computer”. Dér er jeg begyndt at samle forskellige informationer, som jeg ofte har brug for selv, når jeg sidder på en anden pc og f.eks. er i gang med at installere eller hjælpe en bruger. Teksterne er skrevet kort og indforstået, men jeg uddyber selvfølgelig gerne, hvis nogen har interesse i det;-)

6 kommentarer:

 1. Jeg synes, det er en fin ide at beholde "dig" på een blog. Jeg kan sagtens leve med, at der ind imellem er indlæg, der er mere interessante for mig end andre. I virkeligheden er det jo altid spændende at læse om noget, som andre er optaget af og ved noget om.
  God tirsdag:)

  SvarSlet
 2. Sødeste Linnea:)
  Denne blog er DIT liv og Dit sted at formulere dig i (på..) Jeg syns det er rigtig dejligt med alt muligt der foregår..så mig kommer du ikke af med selvom det er mere end syning du blogger om:) Som du siger det her er din dagbog..sådan har jeg det også..bloggen skal hndle om det der foregår i vores liv..med det hele:)
  Jeg kan rigtig godt lide din blog som den er.
  JEG BLIVER :D

  Rigtig mange knus og kram herfra

  SvarSlet
 3. Tak til jer begge for kommentarerne. Det er dejligt at høre, at I kan følge overvejelserne og stadig vil læse med;-)

  SvarSlet
 4. Hej Linnea -

  Der ligger en besked til dig på min blog:
  http://lisbetll.blogspot.com/2011/09/stter-pris-pa.html

  *SMIL* fra Lisbet

  SvarSlet
 5. Det spændende ved din blog er netop, at den rummer så meget forskelligt - jeg glæder mig hele tiden til at se, hvad der nu er "på tapetet" :0)

  SvarSlet
 6. Lisbeth: Tusind tak for det. Har skrevet en bette kommentar på din side.

  Karen: Dejligt at høre, at I hænger ved trods de forskellige emner, som er oppe og vende. I dag er det også noget andet: krystaller;-)

  SvarSlet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails