tirsdag den 16. august 2011

Geocachere på vej...

Dette billede er fra Kulturbotanisk Have i Odense – her ligger der også en cache. Det er dog een af dem, som vi fortsat har til gode at finde.

Men som det ses af billedet, bliver man da ikke snydt for skønne natur-oplevelser, mens jagten står på.

Vi har nu været på denne lokation to gange – endnu uden at finde cachen. Der er nemlig fortsat mange begynderfejl, som vi åbenbart skal have gennemlevet.

Dels er der det med at få regnet de rigtige koordinater ud samt at få dem indtastet korrekt. Men så er der selve GPS´en. Een af de første handlinger var, at få ændret fra “feet” til “meter”. Det fik jeg gjort, men samtidig var jeg også forbi et menu-punkt, som var helt uforståeligt, og da jeg ville sætte det tilbage til standard, vidste jeg ikke, hvad jeg skulle vælge. Det var ca. 45 valgmuligheder, så jeg tog “european” – det lød troligt nok. Dog var vi ikke efterfølgende voldsomt imponerede af apparatets præcision, men det kunne jo have været antenneforhold mv. som var skyld i det.

I går kunne vi konstatere, at der var en misvisning på omkring 80 meter – det er jo lige i overkanten, når man skal finde en lille skjult ting. Heldigvis fandt jeg ud af, at standard-setting på sådan en Garmin er WTG84 – så blev man lige så klog:-)

I dag lykkedes det heldigvis at finde 2 caches på svært tilgængelige steder, som vi tidligere har måttet give op overfor. Nu er vi på kursen igen og glæder os til at skulle ud på de næste caches.

Dagens udfordringer: Edderkopper, torne, brændenælder, dræbersnegle, vandhuller, tjørn, fasaner og mus.

2 kommentarer:

  1. Hvor er det bare spændende at følge med i Jeres oplevelser :0)

    SvarSlet
  2. Dejligt at høre, at det ikke er totalt kedeligt for andre;-)

    SvarSlet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails