torsdag den 21. april 2011

En pink variant

Disse “skåle” er så super-dejlige at hækle, at jeg nærmest ikke kan stoppe igen. Endnu een i pangfarver.

billede481

Samme ultranemme opskift som de tidligere modeller.
Lutter fastmasker med 6 udtagninger pr. runde indtil jeg er tilfreds med diameteren. Derefter bare rundt og rundt til højden er den ønskelige. 
Denne gang har jeg ladet siden være næsten dobbelt i kraft af det store ombuk.

billede480 

I de kommende udgaver vil jeg prøve at variere afslutningen – måske med en tungekant? Eller noget skinnende broderi-garn?

4 kommentarer:

 1. Så fine de er. De kan også laves i det tynde murersnor af nylon - de holder faconen godt, mister ikke farven og er nemme at vaske. Man kan få det i neonfarver.

  SvarSlet
 2. Super idé - det vil jeg prøve. Ved du hvor jeg kan skaffe den slags (neon) snor?

  SvarSlet
 3. Hvor er de fine, dine skåle. Jeg gad kunne hækle eller måske have tålmodighed til at hækle igen, for jeg kunne jo godt engang :)

  Hvis ikke du har fundet murersnor, så kan det købes i de fleste byggemarkeder, tit helt oppe ved betalingskasserne, i det kasser, hvor der ligger alt muligt.

  Mange hilsener
  Anne Mette K

  SvarSlet
 4. Det er så sjovt og nemt at lave disse "skåle". Jeg har fundet mur-snort på nettet men ikke fået købt hjem endnu. Tror jeg skal en tur i Harald Nyborg eller andet byggemarked. Tak for fiffet.

  SvarSlet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails