lørdag den 5. februar 2011

Røverkøb!

Må det være mig tilladt med en lille annonce?

Ovenstående sy-kit er erhvervet i Netto i den forløbne uge for kr. 25,-. Det er (sgu´) da billigt.

billede299

Det består af i alt 62 dele, og må dermed siges at være rimelig velassorteret til prisen. Måske en ide til at have liggende i gave-skuffen?

Og nej – jeg er ikke ansat i Netto;-)

10 kommentarer:

 1. jeg har også købt den :)

  SvarSlet
 2. Det er dejligt at høre. Så er det ikke kun i Odense, at den er "available";-)

  SvarSlet
 3. Øv, ingen Netto i Grønland...

  SvarSlet
 4. Måske der er basis for en gang parallel-import;-)

  SvarSlet
 5. Det er rigtig fristende med sådan et tilbud. Er kvaliteten af tråden mon OK? Jeg har oplevet med billigt tråd, at det springer hele tiden i symaskinen. Og så er det lige til at smide ud. Så jeg tør ikke rigtig købe disse tilbud.
  Jette / Villa Ko

  SvarSlet
 6. Nej, jeg tror bestemt ikke tråden er god kvalitet. Du har fuldstændig ret i, at det kan være rigtig træls i symaskine med dårlig tråd (og nål i øvrigt også). Men til isyning af knapper og andet vil jeg fint kunne bruge det. Også måske en gave til en pige, der skal i gang med at sy.

  SvarSlet
 7. Er helt enig med Villa Ko, virkelig fristende at købe!! Dog har jeg endnu ikke set den nyeste tilbudsavis fra Netto. :-O Og ja, kvaliteten er måske ikke helt i top form, men man kunne da altid give det til en begynder, som du helt rigtigt nævnte Linnea :-)

  SvarSlet
 8. Er ikke sikker på at det er fra den kommende uge. Er købt for nogle dage siden - måske bare en spot-vare, som fås i forskellige butikker i landet uden egentlig at have været annonceret?

  SvarSlet
 9. Den har jeg også købt :0)
  Rart at ha' en samling med så mange forskellige farver...

  SvarSlet
 10. Karen: Et fint motiv i sig selv, ikke sandt?

  SvarSlet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails