lørdag den 5. februar 2011

Nu også på Tumblr

Så er der kommet endnu en side til Linneasunivers-familien. Nu huserer jeg nemlig også på Tumblr.
Og hvad er så det? Bare jeg kunne svare dig. Jeg er nemlig stadig famlende overfor dette (ligesom jeg f.eks. er overfor Twitter.)

Men i sin grundessens er det vist “bare” en blog. Mest dog målrettet fremvisning af billeder, film og andre medie-ting. Altså ikke så meget til tekst som f.eks. Blogger og Wordpress.

Det er hvert fald det jeg vil bruge den til: At vise flotte billeder og ideer, som jeg støver op rundt omkring. Billeder, der nærmest taler for sig selv – flotte billeder – sjove billeder – farverige billeder.
Og så har jeg valgt at skrive min (meget sparsomme) tekst på engelsk for at se, om jeg kan komme i kontakt med det mere internationale publikum efterhånden.

Jeg famler stadig i blinde mht. tilpasning af siden. Har brugt en standard-skabelon (som jeg synes er ret flot), men synes ikke jeg kan rette særlig meget i fonte mv. Især ikke når jeg ikke orker at kaste mig over html-redigering.

Har hvert fald fundet ud af, at man kan tilføje Tumblr-sider til Google Reader og dermed følge dem fuldstændig i lighed med andre blogs.

Kender I andre til Tumbl? Bruger I det selv? Hører gerne om erfaringer.

2 kommentarer:

  1. Jeg har aldrig hørt om Tumblr. Og vil nok lige vente til jeg får lidt mere tid(mon det nogensinde sker?), før jeg kaster mig ud i mere:)

    SvarSlet
  2. Som sagt ved jeg heller ikke helt, hvad jeg har gang i med det, men jeg tror langt fra det bliver så tidskrævende som almindelig blogging. Og så virker det som en helt anden indgangsvinkel til tingene - allerede på de få timer har jeg fået "kontakt" til udenlandske bloggere, som jeg ellers aldrig ville have "mødt".

    SvarSlet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails