onsdag den 29. december 2010

Shoppe-tur

billede217

Var på een af mine vanlige shoppe-ture i dag i byen. Desværre lykkedes det ikke at få veninde med til frokost, så det blev slentre-nedad-strøget alene. Indkøbene blev ikke så omfattende, som det før er set. F.eks. forlod jeg Tante Grøn tomhændet, hvilket ikke er sket i nyere tid. Grunden til, at jeg var så disciplineret er, at jeg har nok garn til de første 4-5 ting – dem må jeg koncentrere mig om først.

Ovenfor ses et indkøb i Sinnerup. Forestiller mig, at min finger-ringe skal have bolig dér. Den er vel en 15-20 cm i højden, så jeg kan også bruge den til at fotografere forskellige småting, som det ellers kan være svært at udstille.
Det skarpsindige øje vil bemærke, at stammen er knækket/skallet et par steder. Det opdagede jeg først da jeg kom hjem – nu må jeg overveje, om jeg har mulighed for at bytte den. Om jeg orker. Har trods alt betalt fuld pris for den.

billede218

Denne skønne lille æske fandt jeg i Søstrene Grene – den er ikke stor men til gengæld meget fin. Jeg er jo som bekendt totalt freaket mht. æsker og opbevaring;-)

3 kommentarer:

 1. Det vælter da bare ud med det ene skønne indlæg efter det andet på din blog. Glæder mig kun til at komme tilbage og læse mere.
  Kram
  Karen

  SvarSlet
 2. Tak skal du have, Karen. Ja, der er virkelig "buffer-overflow" lige for tiden - mange indlæg, der presser sig på for at blive udgivet. Gælder om at udnytte ferietiden;-)

  SvarSlet
 3. Flot, at du modstod fristelsen til at købe garn.

  SvarSlet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails