fredag den 20. august 2010

Billedbehandling

Så er jeg ved at være i gear til at få leget med billedbehandlingsprogrammet Pixlr. Det regner jeg med at gøre de næste par måneder, så I må bære over med, at det nok kommer til at fylde en del her på bloggen i den kommende tid.

Jeg har varmet op på forskellig vis – bl.a. har jeg fået lavet mig en ny hjemmesiden. Dels ville jeg gerne have et sted at lægge forskellig viden omkring Paint Shop Pro fra min hedengangne side. Og dels ville jeg have et sted at kunne publicere viden om Pixlr på en mere struktureret form end jeg synes en blog er velegnet til.

Hjemmesiden er www.linneasunivers.dk som de fleste af jer allerede ved. Håber der bliver liv både dér og på bloggen i den kommende tid.

Mange ting skal afprøve med Pixlr og ikke mindst skal jeg have det tygget så meget igennem, at jeg evner at finde centrale punkter ud og efterfølgende gøre det undervisnings-egnet til målgruppen “6. klassetrin”. Stay tuned…;-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails