torsdag den 22. juli 2010

Udnyttelse af pladsen

diverse03

Da vi i week-enden kom i gang med at lave metal-arbejde, kunne jeg samtidig mærke en snigende frustration. For det var bare så dejligt at kunne sidde ude i haven og lave det – der var masser af plads, og vejret var dejligt. Men sådan er det jo ikke hele året, og hvad nytte var det til at blive grebet af en kreativ dille, hvis jeg alligevel måtte lægge låg på, når det bliver efterår, vinter, koldt osv.? Indenfor er der nemlig slet ikke plads til den slags aktiviteter.

Det gik jeg så og skumlede lidt over…

Heldigvis meldte der sig en ide. Havde nemlig smugkigget hos een af vores naboer, da vi cyklede forbi. Dér spottede jeg i et split-sekund, at han havde lavet en bordplade i hele udskurets længde.
Søndag eftermiddag havde jeg fået hvervet resten af familien for at indføre samme ide hos os selv. Ældstesønnen og jeg gik i gang med at rydde op og dermed forberede tiltaget.

Endelig i dag fik vi så indkøbt (og tilskåret) en bordplade, ben, beslag og skrue-dimser mm. Her til eftermiddag fik vi (øh: de) skruet og banket op, og det er SÅ fint. Nu glæder jeg mig rigtig meget til at tage det i anvendelse.
Der er el i skuret, så vi kan få det fineste arbejdslys, og jeg forestiller mig, at vi over bordet skal have sådan et rigtigt værktøjsarrangement, hvor hammer og andre relevante remedier har deres faste plads.

Så er vi snart klar til at kunne hamre, lime, male, flette osv osv. Og vi behøver ikke rydde til side hele tiden. Åh – det er SÅ fedt.

Billeder skal nok følge senere…;-)

2 kommentarer:

  1. Til lykke med den nye arbejdsplads - der er ikke noget bedre :0)
    Knus
    Karen

    SvarSlet
  2. Det er nemlig rigtigt, Karen. Faktisk nåede vi ikke rigtig at få så meget gavn af stedet sidste sommer - håber det bliver bedre i år.

    SvarSlet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails