tirsdag den 8. juni 2010

Underet skete

Det lykkedes rent faktisk at få installeret printeren (HP7280) uden det store bøvl. Afinstallationen af tidligere printer var allerede foretaget for en måned siden, da jeg indleverede til reparation, så det var bare at sætte cd-skiven i pc og så gå i gang.

dingbat01

Efter ganske lang tids installation kom jeg frem til at udskrive et foto og surprise surprise: Det lykkedes! Egentlig mærkeligt, at jeg sidder med den følelse, for jeg har jo installeret printere tonsvis af gange, hvor det der gået godt. Men det sidder nok dybt i mig med ærgrelserne over den nuværende.

Een af de “små” irritationsmomenter er, at jeg nu ikke kan se min anden HP-printer fra Paint Shop Pro 8, som er mit primære billedebehandlingsværktøj. Det går fint nok fra f.eks. Word eller Paint Shop Pro 12. Det er een af de ting, som jeg glæder mig til at se forbedret, når jeg inden længe får en Windows 7-pc;-)

Erfaringsmæssigt vil jeg i løbet af de næste par dage blive tilbudt diverse opdateringer til printeren. Ganske mange megabytes store opdateringer. De sløver min pc så meget, at jeg allerede nu ved, at de bliver fravalgt.
Vil desuden gå i “Start”, “Kør” og skrive: msconfig
I det billede som dér kommer frem vil jeg under “Start”-fanebladet få fravalgt de HP-printer-“ting”, som ikke behøver starte op sammen med pc´en. HP-printere er simpelthen SÅ stygge til at lægge alt muligt (unødvendigt) snaller-funktionalitet ind alle vegne.

3 kommentarer:

 1. Ups, i skrivende stund er vi ved at installere en ny hp-printer. Den gamle scanner steg af netop som datter skulle til at sende en eksamenstekst, og så var vi jo nødt til......
  Det blev en hp-photosmart plus, og jeg håber s...,. den virker.

  SvarSlet
 2. Det skal helt sikkert nok gå. Jeg er nok kommet til at lyde urimeligt negativ overfor HP Printere. Sagen er, at jeg generelt synes de generelt er meget driftsikre og ganske ok. Jeg arbejder meget med HP (pc´ere og printere) i mit daglige arbejde som IT-supporter, så jeg har efterhånden en del erfaring på området;-)
  Krydser fingre for et godt resultat hos jer...

  SvarSlet
 3. Foreløbig ser det ud til at være gået godt. Både trådløst og fast.....

  SvarSlet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails