mandag den 7. juni 2010

Middelsvær krise...

Da jeg ville lave foregående indlæg med Windows Live Writer, viste det sig at være umuligt. Kom med en "Forbidden error 403"-agtig ting. Det er noget tid siden jeg sidst har lagt indlæg ud, så det kan skyldes flere ting. Måske opgradering af Live Writer? Måske opdatering af Picasa? Øv øv øv!!!

Så var jeg nødt til (igen) at bruge Bloggers eget værktøj, som også dette indlæg er skrevet med. Nogen som kan hjælpe med Windows Live Writer-fejlen?

2 kommentarer:

  1. Jeg håber, du får problemet løst. Jeg kan desværre ikke hjælpe dig, men jeg følger med herinde, for man bliver altid lidt klogere og får gode fif hos dig:)

    SvarSlet
  2. Tak Eva for de pæne ord. Det er så dejligt, når du skriver en hilsen og kommentar.
    Mht. Live Writer var jeg en del indlæg på Google igennem igår. Måske det hjalp at jeg loggede ind på min Picasa-konto? Hvert fald har jeg her til morgen forsøgt at udgive et indlæg med LW - både med og uden billede - og begge gik godt. Så jeg satser på, at alt nu igen virker, som det bør.

    SvarSlet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails