fredag den 14. maj 2010

Shop-aholic

Så var der endelig en fridag, hvor butikkerne havde åbent, og hvor jeg kunne tage strøget et par gange frem og tilbage.

Det blev ikke mindst til besøg i blomsterbutik. Indehaveren smilte stort, da jeg gik. Og ikke fordi jeg gik, men fordi jeg havde været der;-)
Der var så mange fine blomster og andre bedårende skåle/dimser, som jeg ikke på nogen måde kunne undvære. Men ved jo aldrig, hvornår man næste gang kommer til byen, så det gav ligesom sig selv, at jeg bare måtte købe. Her ses et lille udvalg:

collage23

Et par detaljer…

25

Stor fydfadslyse-holder

36

   Fin “snor” til at have om halsen. Måske jeg vil anvende den til min mobil-telefon? Om ikke andet kan den tjene til inspiration til en egen-fabrikation af sådanne holdere til mobiltelefoner. Gave-ide?

29

Smuk sølvfarvet underskål med svag hamret effekt.

37

Detalje fra kanten på metal-potte-skjuler.

39

Detalje fra en anden fyrfads-holder – denne i noget keramik-halløjsa. Skøn svag rosa farve – det var den sidste – alene det gjorde jo, at jeg var NØDT til at købe den.

30

Disse filt-ting er fra Søstrene Grene. Jeg har ikke den fjerneste anelse om, hvad jeg vil lave med dem. Men farverne er da bare for skønne!

31

Små lærreder som skal bruges til test af mini-projekt, der kommer til at køre over det næste halve år. Kr. 2,50 for den forreste – det er da en overkommelig pris.

32

Disse muffinsforme er altså billigere end dem i Netto og ca. 300% pænere.

34

Så skal der godt nok bruges magneter! Ikke nok med at de er billige, men de er da bare FOR skønne! Nu elsker jeg i forvejen sort/hvid kontraster og geometriske mønstre. Så falder jeg måske hurtigere i svime?

Ovenstående var et lille udsnit af dagens indkøb. Mangler stadig at vise dem fra Tante Grøn;-)

4 kommentarer:

 1. Du godeste, hvor har du købt ind. De blomster er da bare helt yndige. Endnu mere fordi de er i flok. Man kan godt forstå, at blomsterhandleren smilede bredt, men det kan du nu også gøre over dine indkøb :)

  SvarSlet
 2. Sjovt nok er alt, hvad jeg kom hjem med lyserødt. Håber altså det bliver godt vejr - hvert fald søndag, så jeg kan få stunder at komme i haven og "arrangere" - det er jo den halve fornøjelse;-)

  SvarSlet
 3. Det ser fantastisk ud! Sikke mange dejlige ting du har fået købt - jeg er vild med de farvede filt ting fra Søstrene grene, jeg glæder mig til at se hvad de bliver brugt til. Den vævede halssnor er rigtig flot - lyder som et godt projekt at lave dem selv :)

  SvarSlet
 4. Ja de filt-ting er bare for flotte. Ved fortsat ikke lige, hvad jeg vil lave med dem. Tænkte på om kuglerne kunne sys sammen på een eller anden måde til en nålepude? Det varer nu lidt inden det (eventuelle) projekt bliver til noget. Jeg har SÅ mange andre ting i pipeline lige nu;-)

  SvarSlet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails