torsdag den 13. maj 2010

Reaktions-muligheder

Som skrevet i tidligere indlæg kunne jeg godt tænke mig en blogspot-intern mulighed for at signalere små-reaktioner. Af den type som man ikke føler sig forpligtet til at besvare men hvor man som læser alligevel kan signalere, at man har læst et indlæg.
Jeg har forsøgt mig med FB-knappen, men den er jeg nu ikke voldsomt imponeret af. Synes ikke den tilføjer bloggen noget og jeg som sådan ikke nogen interesse i at blande hverken mine eller mine læseres FB-venner ind i de enkelte indlæg på den måde. Jeg lader lige plug-in´en være der en lille uges tid for at se, om jeg mon skulle ændre mening.

I stedet har jeg nu aktiveret en anden blog-indstilling, hvor man skulle få mulighed for at klikke en reaktion af i bunden af de enkelte indlæg. Det er jeg lidt spændt på at se, når jeg nu udgiver dette indlæg;-)

3 kommentarer:

 1. Hvor er det spændende med alle dine eksperimenter. Hvad mon der nu sker?

  SvarSlet
 2. Ja det må du da nok lige spørge om. Svaret er vist: Ingenting. Jeg sad til den var næsten midnat i går og kæmpede. Jeg har fundet det fineste sted inden under layout for de de enkelte beskeder. Dér kan man aktivere en respons-knap og selv vælge, hvad der skal stå på dem. Synes bestemt jeg har gjort det helt rigtigt og INTET sker. Øv! Har prøvet at lave indlæg med blogspot og med Live Writer - det giver ingen forskel. Så nu er jeg ved at undersøge diverse fora, om de kan give et bud på, hvad jeg gør galt.
  Noget andet er den dér FB-ting. Jeg synes den flagrer underligt oppe for oven. Laver for stort mellemrum til selve teksten i indlægget. Vil gerne have den ned og stå nederst i indlægget - det vil passe med at folk kunne klikke på den, når de HAR læst indlægget. Jeg kan godt finde en knap (i Live Writer) til at ændre plugin-indstillinger - den virker bare ikke. Se det har Microsoft og andre steder på nettet heller ikke beskrevet;-(
  Og så var det jeg blev træt og gik i seng;-)

  Den computer tid, som jeg måtte have i dag, bliver nok primært brugt på at forholde mig til gratis billedbehandlingsprogrammer. Så må det andet hvile lidt...

  SvarSlet
 3. "Faldt" lige over din blog på vej ud af døren. Du skriver spændende om eksperimenter på computeren og feed back i blogverdenen. Jeg vender tilbage for at læse mere, når jeg kommer hjem fra Norge.

  SvarSlet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails