lørdag den 30. januar 2010

TempelriddereDer er eet emne, som begge mine børn og jeg er lige hooked på, og det er: Tempelriddere. Den ældste ses her i et outfit i hør, som jeg begik for et par år siden. Det har været brugt meget og går nu i arv til den yngste.

Vi har alle tre set alle de tre danske børne-tempelridder-film. Den første var helt klart den bedste - dér hvor de drøner rundt på Bornholm og leder i rundkirkerne. Lige noget der tiltaler skatte-jæger-genet i mig.

Selv har jeg med stor fornøjelse læst/set Da Vinci Mysteriet og ret mange andre krimier med samme tema. Noget faglitteratur er det efterhånden også blevet til - mest om tempelridder-ordnen. Lige i disse dage afventer vi en fagbog "i børnehøjde", som jeg skal i gang med at læse med yngstesønnen.

Er ved at lave nogle indkøbs-net til give-away her på bloggen. Får lavet flere net, nu hvor jeg er i gang. Måske eet af dem skal være med det røde tempelridder-kors? Det vil jeg lige overveje,

5 kommentarer:

 1. Århhh - hvor er han flot :-)
  Din "lille" tempelridder.

  Og ang inspiration - den kan komme på de underligste tidspnkter ikk.

  KH Maria.

  SvarSlet
 2. Tak skal du have. Han er lidt sej;-)

  Jo inspiration er forunderligt. Lige nu er jeg tunet ind på "postkort" og ideerne vælter ind - sågar når jeg går og handler ind i Bilka og stirrer dybt i køledisken. Meget positivt...

  SvarSlet
 3. Du burde sende linket til denne til Badut.com da hun er ved at oprette en "bank" med kostumer.

  SvarSlet
 4. Hej Solrun - det vil jeg da lige forfølge. Tak for hintet;-)

  SvarSlet
 5. Nøj hvor er han flot. Jeg vil rigtigt gerne have ham med i idebanken, men jeg mangler lidt oplysninger om hvordan du har lavet dragten. Tror du du kunne skrive lidt om det sådan at andre kan finde inspiration i din fremgangsmåde?

  SvarSlet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails