fredag den 29. januar 2010

Måtte lige en tur på Picnik...Flere steder er jeg på det seneste stødt på omtale af gratis-"programmet" Picnik. Nu er det ikke fordi jeg mangler billedbehandlingsprogrammer, men da det altid er sjovt at prøve nye ting af, har jeg leget lidt med det.

I finder det her: Picnik. Som sagt er det gratis, men man kan abonnere på det for godt to dollars på månedsbasis.

Normalt downloader/installerer man programmer på egen pc. Med Picnik foregår alt på nettet. Dette stiller fordringer til ens internet-hastighed samt computerens RAM. Min Windows Vista, som kun har sølle 1 GB RAM, gik helt i knæ ved behandlingen af dette billede;-(

Jeg synes denne "ramme" er sjov og kan også godt lide deres frimærke-ramme, som dog først vil være uden logo, hvis man upgraderer til betalingsversionen. Hvilket jeg ikke har i sinde at gøre, og det er mest fordi det er på abonnements-basis. Så meget vil jeg nemlig ikke komme til at bruge featuren. Havde hellere forholdt mig til et fast beløb, som blev betalt på een gang.

Nå men igen: Det er sjovt at kende de forskellige (gratis) programmer, som findes. En dag står man - eller een man kender - pludselig og skal bruge noget hurtigt. Så er det godt at kende sin "værktøjskasse";-)

4 kommentarer:

 1. Ja Picnik er et rigtig fint program med mange muligheder - jeg har nogen gange brugt det til hurtig beskæring af billeder - men jeg er enig med dig i at det er ærgeligt at det er på abbonementsbasis. Men spændende er det at der er så mange gratis online programmer efterhånden!

  SvarSlet
 2. Der er mange muligheder i det gratis program, så indtil videre må det blive det, jeg bruger. Jeg leder stadig efter et program til mac´en, der kan lave noget lignende, men picnik er en god start.

  SvarSlet
 3. Eva: Jeg skal nok lige holde øjne og ører åbne om jeg finder andre gratis-programmer til Mac.

  SvarSlet
 4. Sjovt at læse din minianmeldelse af Picnik som jeg selv er glad for. Hos Picnik synes jeg man kommer meget langt uden at betale, men jeg har alligevel valgt at betale. Når jeg har valgt at betale hos Picnik er det dels fordi de betalte shows er bedre og dels fordi jeg gerne vil kunne sætte mange billeder til at uploade samtidigt. Shows bruger jeg især når jeg har rigtigt mange billeder der skal vises samtidigt og der synes jeg det er dejligt at det ikke behøver at fylde hele bloggen. Hvis jeg havde råd ville jeg rigtigt gerne have photoshop som min søster har, men indtil videre nyder jeg de gratis og næsten gratis muligheder der findes.

  SvarSlet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails