lørdag den 30. januar 2010

Skal - skal ikke?Jeg er virkelig i syv sind, om jeg skal melde mig til at deltage.

Det er iHanna, som inviterer til dette spændende tiltag: Post Card Swap.

Jeg har aldrig deltaget i noget tilsvarende, men kan mærke, at jeg har lyst. Hvad afholder mig så?

To ting:

- Er det jeg laver "godt nok"? Kan jeg leve op til et eller andet kreativt niveau, som jeg faktisk ikke kender. Ingen tvivl om, at jeg ikke når iHanna mange millimeter op over gulvhøjde. Men mindre kan måske også gøre det?

- Dernæst: Kan jeg nå det? Så opfordringen allerede, da den blev postet, men først nu overvejer jeg egen deltagelse. Mangler spraylim, guldmaling og noget tapet for at få sat skub i de ideer, som jeg lige nu har. Og tilmeldingsfrist er 8. februar. Måske jeg bare skulle melde mig og så satse på, at jeg når at få lavet noget brugbart inden...

Jeg elsker postkort - falder præcis ind i kategorien "Kleinkunst". Måske man kan glæde andre, og jeg ville blive helt høj af selv at modtage 10 forskellige postkort fra all-over-the-world.

Kunne tiltaget mon friste nogen af jer andre?

1 kommentar:

  1. Det lyder da super spændende - og selvfølgelig skal du deltage - dine ting er da helt op til kvalitetsstandarden! Glæder mig til at se hvad du sender!

    SvarSlet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails