lørdag den 9. januar 2010

Nu igen med egen hjemmeside...For nogle måneder siden valgte TDC at nedlægge den hjemmeside, som i mange år naturligt har været en del af eens internet-abonnement. Det har de sikkert haft deres gode grunde til, men set fra min lille del af universet var det RET træls pludselig ikke mere at have den.

Det gik jo så også meget godt i nogle måneder, men efterhånden føltes det træls ikke at have et sted at lægge filer, vejledninger mm. Det er der nu rådet bod på, og dem som måtte følge mig, hvad angår småvejledninger til grafik, kan jeg igen gelejde et sted hen.

Valget er faldet på Webbyen - mestendels fordi det virkede billigt og overkommeligt at skalere, hvis der bliver øget behov for serverplads. Pt. er det mini-modellen og alt skal bygges op igen lige så langsomt;-)

Kig med her: Linneas Univers på Webbyen

3 kommentarer:

 1. Tusen takk for at du vil være med på våres giveaway! :)
  Hilsen M

  SvarSlet
 2. Hej A.
  Tillykke med din hjemmeside på webbyen! Håber det bliver et godt sted!
  Knus
  Susanne

  SvarSlet
 3. Tak for det, Susanne. Det er jo en model-light men tjener nogenlunde det nuværende formål: Billig container for nogle få dokumenter;-)
  Knus A.

  SvarSlet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails