lørdag den 9. januar 2010

Kunsthåndværk når det er bedstJeg har længe glædet mig til der ville komme en smuk (omend i disse tider noget kold) solskinsdag - vel og mærke på et tidspunkt, hvor jeg ikke var på arbejde eller havde andre gøremål. Ville så gerne udenfor og tage nogle billeder - billeder af nogle af de smukke ting, som står og gemmer sig på hylder og reoler.

Selvfølgelig glædes jeg over disse ting, hvor de står, men jeg kan godt lide at få dem hevet ud af den vante sammenhæng og give dem noget ekstra spotlight.

Som f.eks. nu denne skønne lille krukke, som knapt er 10 cm høj. Den er drejet ud af en gren - nogen her som kan gennemskue, hvilken type træ det mon kan være fra?

Den er erhvervet i Værkstedsbutikken i Odense for maaaange år siden men fortsat eet af mine kæreste ejer.

3 kommentarer:

 1. Så koselig med besøk på bloggen min av deg Linnea. Selvfølgelig er du velkommen tilbake for en titt eller flere. Gøy at du la igjen noen ord også. Det er ikke hver dag jeg får besøk av en dansk blogger. :))

  SvarSlet
 2. Hejsa, glemte helt at kommentere på dette indlæg - mit gæt er at det er en birk krukken er lavet af, og begrundelsen er baseret på 2 ting, jeg ved at birk er meget brugt til at dreje i da det er forholdsvis let at bearbejde, og og så er birk et af de eneste træer hvor barken krøller sammen.

  SvarSlet
 3. Hej
  Ja det var jo to gode argumenter, men jeg tror nu ikke rigtig på det, da der ikke er bare skyggen af hvidt på barken. Det kan man ganske rigtigt ikke se på billedet - du har ret i, at strukturen ellers i øvrigt ligner fuldstændig.

  SvarSlet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails