søndag den 10. januar 2010

Ups

Så røg lige alle mine links til andre blogs. Ydermere faktisk uden at jeg ved, hvordan det skete. Pludselig var der kun fire links tilbage til mine "kreative ynglings-blogs". Havde ejheller tænkt på at tage en ekstra back-up af dem, da jeg formodede de lå trygt og godt dér.

Nu har vist efterhånden fået genskabt 90% af, hvad jeg havde. Men selvfølgelig er der nogle få - og vigtige - jeg mangler. Da min liste langsomt (men sikkert) er udbygget ved at besøge andres blogs, må jeg i gang med et større surfen rundt og se om jeg kan finde de sidste. Så finder jeg sikkert også en masse andre spændende;-)

3 kommentarer:

  1. Inspirerer mig lige til at at få lavet en back-up af hele min side, back-up systemet har stået og blinket til mig i flere uger....det er bare så ærgeligt når man mister den slags links lister!

    SvarSlet
  2. Nu har jeg lavet en "back-up" i form af, at jeg gemmer alle links på min blog i "foretrukne" på pc´en også. Det er der jo for så vidt ikke meget backup i. Bruger du en online backup af dine filer eller læger du på ekstern harddisk?

    SvarSlet
  3. Hej, ja det er interessant hvordan man laver back up af sin blog, det vil jeg også gerne vide. Kunne også nemt komme til at slette noget, uden at vide hvordan og hvorfor;-)

    SvarSlet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails