lørdag den 2. januar 2010

Kube i forårsfarverDa jeg skulle vælge billeder til denne kube, var jeg omhyggelig med at vælge sarte og douchede forårsfarver- og motiver;-)

Jeg har lavet en tut (= minivejledning) til den, men desværre synes jeg ikke blog-værktøjet er specielt velegnet til at vise tutter med. Dertil er indsætning af billeder mv. for bøvlet. Da jeg desværre ikke (mere) har en hjemmeside at linke til, må jeg hutle mig igennem indtil videre. Hvis nogen skulle være interesseret i en Word-udgave af tutten, er I velkomne til at maile til mig.

BTW: Er nogen af jer bekendt med en måde, hvor jeg ville kunne uploade Word/pdf-dokumenter et "offentligt" sted på nettet, hvortil jeg så efterfølgende ville kunne linke til her fra min blog? Sådan lidt Web-Picasa-agtigt?

Opdateret: Har nu fundet ud af, at Google Docs må være min løsning. Den er gratis og ydermere netop pendanten til Web Picasa.

2 kommentarer:

 1. Du skriver at du har lavet en tut - desværre ved jeg ikke hvad et er!!!
  Nu kender jeg ikke Blogspot - men er det ujje muligt at oploade en pdf ligesom et billede?
  Hvis ikke så fladt jeg over dette link den anden dag http://box.net/ - her kan man oploade billeder og filer. Jeg kender det ikke rigtigt - men det kunne evt. være en mulighed for dig!

  SvarSlet
 2. Hej
  Lad mig starte med at undskylde, at jeg vist kom til at skrive for indforstået. En tut = en tutorial = en mini-vejledning. Tror lige jeg retter lidt i det oprindelige indlæg;-)

  I Blogspot findes kun en knap med "indsæt billede". Eller det er hvad jeg har fundet indtil videre. Men jeg bliver klogere hele tiden - så sent som her til formiddag fandt jeg muligheder og smutveje, som jeg tidligere havde overset.

  Jeg vil fluks tjekke det link du sendte - tusind tak for indsparket.

  PS: Meget flotte poser du laver. Glæder mig over at være med i lodtrækningen.

  SvarSlet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails