lørdag den 2. januar 2010

Nyt tøj

Så er det tid til et ham-skifte her på bloggen. I forlængelse af mine farveovervejelser i går, blev jeg mindet om, at mit baggrundsvalg ikke var optimalt. Billeder (og tekst) præsenterer sig nu engang bedst på en hvid baggrund. Derfor er jeg vendt tilbage til dette layout.

Jeg kunne godt have tænkt mig mere plads til teksten i midten samt at slippe for den smalle kant omkring billeder. Men her er jeg underlagt de skabeloner som Blogspotter tilbyder. Og nej: Jeg har ikke tænkt mig at bruge tiden på at lave al html-koden selv, som ville gøre det muligt selv at styre det hele;-)

Nu arbejder jeg videre på at få lavet nogle rammer i siden, som giver mere liv. Grønne? Blå? Pasteller? Tjah....

Opdateret: Jeg fandt ud at få fjernet rammerne. Fedt! Genbrug af sideskabelonern er foretaget. Dem kunne jeg også ret godt lide. Den manglende tekstbredde på jeg leve med. Nu skal jeg så bare have lavet noget topgrafik. Det bliver dagens hyggeprojekt;-)

2 kommentarer:

  1. Glæder mig til at se hvad du får lavet af top grafik!

    SvarSlet
  2. Hejsa
    Det vil jeg kaste mig over. Bør nok få lavet en del forskellige, så det vil være nemt og hurtigt at smide lidt forskelligt derop.
    Når jeg kigger på min "nye" side, så synes jeg pludselig blonderne ser lidt grumsede ud op mod den rene, hvide baggrundsfarve. Hvad synes du?

    SvarSlet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails