onsdag den 2. december 2009

Første give-away herfra

Hejsa i de små stuer.

Så er det blevet stunder til min første give-away.

Gevinst 1:Gevinst 2:Valget er faldet på to ting. Den første er en julepose syet i sort lærred og med et krybbe-motiv. De bliver bundet med to satinbånd. Passer lige i størrelsen til "indpakning" til et stykke fin sæbe eller nogle små stykke chokolade.

Den anden gave består af tre bogmærker. De er printet på fed foto-papir-kvalitet og derefter lamineret. Selv har jeg et større udvalg af bogmærker, og det er virkelig een af de små hjemme-gjorte ting, jeg sætter pris på i min dagligdag.

Jeg jo luret lidt på reglerne andre steder, og jeg følger ikke nogen speciel trang til revolution eller nytænkning. Derfor er de som følger:

1 lod: Skrive en kommentar til dette indlæg.
2 lodder: Skrive kommentar til dette indlæg + melde sig som fast læser.
3 lodder: Skrive kommentar til dette indlæg + melde sig som fast læser + lave link til min side på egen blog

Da een af tingene jo er julet, så sætter jeg fristen til lørdag d. 12. december kl. 24, hvilket betyder at vinderne trækkes søndag d. 13. december.

Ganske spændt på, om der overhovedet er nogen, som melder sig;-)
Uha uha....

9 kommentarer:

 1. Altså jeg vil rigtig gerne vinde! Så her kommer straks en kommentar fra mig - jeg lurer bare på om man kun kan få 2 lodder hvis man ikke allerede har meldt sig som fast læser...det har jeg jo allerede gjort for lææænge siden :) - hvor er det nogen fine gaver!

  SvarSlet
 2. Jeg når desværre heller ikke op på 3 lodder, for jeg har ikke en blog (endnu). Ellers ville jeg selvfølgelig linke dig med største fornøjelse:-). Men (tro-)fast læser er jeg.
  Imponerende, som du er produktiv.

  SvarSlet
 3. Hej Sukro
  Tak for din søde kommentar. Du får to lodder - pyt med at du har meldt dig som fast læser for noget tid siden. Ikke små sko her;-)
  Skal du dog ikke snart have dig en blog?

  Hej Marthe
  Kunne altså også være hyggeligt om du en dags tid fik dig en blog. To lodder til dig også;-)

  SvarSlet
 4. Hej Linnea,
  Jeg arbejder på sagen, men mit dagjob tager mere af min fritid end jeg bryder mig om...:)
  Sukro

  SvarSlet
 5. Kender det kun alt for godt. Har også mange ideer som jeg er nødt til at "parkere", når jobbet og familien også skal passes;-)

  SvarSlet
 6. juhu, hvor fint Anette og sikke en sød og betænksom kollega du er, det overrasker mig nu ikke;-)Du er jo også en fatastisk veninde.
  Jeg er tilmeldt med 3 lodder.
  Knus Lone

  SvarSlet
 7. Tak Lone. Du er noteret for 3 lodder. Kan godt mærke, at det er svært at komme i gang med at blive repræsenteret på andres blogs. Tak for at du linkede - sikken en fin tekst, du skrev!
  Knus A.

  SvarSlet
 8. Jeg skynder mig også at smide to lodder i den sikkert store sæk. Tænk om man kunne være heldig her i december:-)
  Synes du laver nogle fine ting.
  KH Dorthe

  SvarSlet
 9. Hej Dorthe
  Velkommen til og tak for de pæne ord. Dine lodder ligger nu i posen;-)
  A. Nette

  SvarSlet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails