søndag den 22. november 2009

Så er det tiden at få gjort klar til julesalg. For 10-20 år siden synes jeg det var nemmere at finde steder at sælge tingene. Det kniber mere nu. Men selvfølgelig er de tidsmæssige rammer også blevet anderledes efter der er kommet børn til. Ikke så nemt lige at tage en week-end ud af kalenderen og selv tage med på et julemarked og sælge.

Deltager dog heldigvis i et enkelt i næste week-end og de forskellige ting er så småt ved at være klar. Har heldigis også nogle ting liggende fra sidste år.

Det er f.eks. magneter. Har anvendt nogle af de mange billeder som er taget i løbet af året. Elsker strukturer og naturens egne mønstre.Og her er nogle kræmmerhuse med bånd. Det er det mest vidunderlige sorte stof tykke uldstof som er brugt - det var oprindelig en betræk til en IKEA-sofa som jeg købte til deres lagersalg dengang, der stadig var noget ved det. De er dekoreret med bånd, der fra Tante Grøn og vist egentlig var tiltænkt som strikke-"garn".Og så er det jo her at internettet kommer ind i billedet. Må se at få udforsket mulighederne for at anvende nettet til vidensopsamling og salgskanal. Spændende hvert fald at følge alle de spændende blogs med skønne kvinder (m/k) som allerede er nået langt på dette område.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails