onsdag den 25. november 2009

Poser på sort stof

Da jeg begyndte på at sy stofposer, så var det planen også at lave en serie på sort stof. Havde indkøbt en del meter og klippet det op, men da jeg så i week-enden nåede dertil, at det specielle transfer-papir skulle i anvendelse, så duttede det ikke. Det var simpelthen krop-umuligt at få den bagvedliggende "film" trukket af. Det var bare SÅ skuffende.

Jeg kontaktede Avery i henholdsvis USA og DK og fik den fineste hjælp sidstnævnte sted. Dermed kunne jeg her til aften gøre endnu et forsøg med noget nyt papir. Og nu lykkedes det! Stadig "svært" men ikke mere "umuligt".

Dog når jeg kun at få 5 stk. færdig til week-endens julemarked, men nu har jeg da hvert fald viden og materialer til at lave flere.

4 kommentarer:

 1. hvor er det du skal til julemarked?

  SvarSlet
 2. De er så fine de poser:-)

  SvarSlet
 3. Det er faktisk ikke mig selv som skal til julemarkedet. (Bare der dog var noget i Odense, som kunne være aktuelt!) Nej det er een af mine søde kolleger på arbejdet, som at tilbudt at tage mine ting med til julemarked i Ferritslev. Får tingene tilbage mandag og så skal de videre. Min gode veninde, Ann, har tilbudt at tage noget af det med på hendes arbejde. Har du ting med nogen steder i år?

  SvarSlet
 4. Og tak i øvrigt for de pæne ord om poserne. Jeg er RET tændt på denne lille ting i år. Vil også se at få lavet nogle flere med fotos af mennnesker.

  SvarSlet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails