lørdag den 28. november 2009

Kunsthåndværk

Dejlig lørdag! Den har bl.a. rummet kontakt til 4 dejlige piger, som jeg har kendt i rigtig mange år via medlemskab i Værkstedsbutikken i Odense. Når jeg få talt efter, så har jeg vist været med dér i lidt over 25 år (!) - det er godt nok længe. Mange år vævede jeg og syede tøj/småting. I de seneste mange år har det dog kun være kort, det er blevet til.

Men hvor er det dog et herligt sted, og hvor har der været mange gode oplevelser med kreative fæller.

Sådan ser butikken ud:
Besøg også deres hjemmeside på Værkstedsbutikken
Kig endelig også forbi butikken i det virkelige liv - der er fyldt med skønne ting - ikke mindst juleting.

Jeg var rigtig på shoppe-tur og den bragte mig lidt senere til Brandts Passage, hvor jeg fandt endnu en skøn butik, hvor tingene har sjæl.

Butikken er fyldt med de fineste ting. Jeg udvalgte en gave til mig selv: Trykt viskestykke med fint tryk og lavet i den skønneste, kraftige hør. Kun kr. 100,- hvilket jeg finder billigt for den kvalitet.Hvis du vil kigge med på hjemmesiden foregår det her: Dina Vejling


3 kommentarer:

  1. Lyder spændende med værkstedsbutikken, sidder I så og er kreative sammen? det må være super hyggeligt!

    SvarSlet
  2. Nope - det er udelukkende en kunsthåndværksbutik. Måske et strikketøj i ny og næ i forbindelse med at man alligevel ekspederer. Men ja - det er superdejligt at have fælles interesse omkring det kreative. Noget som jeg genfinder bl.a. nu i blog-miljøet.

    SvarSlet
  3. Har du dig ikke en blog, Susanne?

    SvarSlet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails