søndag den 23. oktober 2016

London - volume 7


Mad og drikke fylder som altid meget på sådan en tur.

Det første billede er af en belgisk vaffel købt på rasteplads i Tyskland. Smagte overraskede godt. Vi fantaserede om at finde et lille spændende sted på hjemturen (i Belgien), hvor vi kunne indtage på en rigtig café. Det blev ikke muligt, så godt vi slog til tidligt på turen.


De har de sødeste små buttede sodavandsflasker i UK ;-)


Vi nåede at spise pizza hele 3 gange - alle samme "Pizza Margharita" - dermed rig lejlighed til sammenlignende studier. Denne indtaget i "City" nær Tower of London var mere end godkendt.


Vi nåede at få os en favoritrestaurant nær hotellet - besøgt to gange. De havde vores favoritmærke i sodavand og frozen youghurt: "Ad libitum".
Ovenstående tre billeder alle fra Nando´s - et sted med humor - we like!


Det var helt afgørende for mig at komme til at prøve "Fish & chips" - her på restaurant ikke langt fra Leicester Square - ikke sikker på tilbehøret er den rette ærtepuré - det må jeg få sikret mig en anden gang.


På tur til det nordlige London og Camden Market kom vi forbi denne butik: Cereal Killer Café - det navn er bare FOR herligt. Vi indtog ikke noget - nuppede bare et billede.


I pausen til forestillingen "Mamma Mia" indtog jeg denne is. Den smagte overraskende godt - sønniken kommenterede, at det da også bare manglede, når det nu var så kendt et mærke. Jeg var eet stort spørgsmålstegn - har aldrig hørt om mærket før. Man føler sig en kende overhalet indenom at den yngre generation...


Før teaterforestillingen havde vi en times tid til "mad på egen hånd". Det blev så ikke mad men i stedet til det mest vidunderlige lille sted med pandekager mm: Mamie´s.


Bestillingen foregik via denne lille iPad-lignende ting, som var på hvert bord. Alle retter var fuldt dokumenter. Selv regningen kunne vi afslutningsvis rekvirere via den.
Det lyder upersonligt, men sådan oplevedes det slet ikke. Der var ikke plads til mere end 15 gæster i den lille restaurant og jeg har sjældent oplevet mere smilende og imødekommende personale.
En på alle måder fantastisk oplevelse.


En enkelt øl blev det til sidste aften på hotellet i Antwerpen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails