lørdag den 18. juni 2016

Berlin - del 10


Mange ting at fornøjes over, hvis man har øjnene med sig. Vi passerede en vietnamesisk (tror jeg nok) restaurant og fik lov at tage billede af denne vandmelon. Sikken et blikfang ;-)


På jagt efter (hyggeligt) sted at spise aftensmad cyklede vi hele vejen ad Friedrichsstrasse fra nord til syd - den er laaaang!

Kom bl.a. forbi denne filmoptagelse, der påvirkede trafikken ganske meget.


Vi krydsede Unter den Linden, som var under ombygning - kunne ellers have været hyggeligt at slendre dér. Det må vist vente nogle år. I gaderne bagved stødte vi på denne flotte koncertbygning.

Imponerende.

... men ingen hyggelig spisesteder. Kun Hilton hotel og slige (kedelige) steder overalt.

... videre på cyklen.


Uden at vi bevidst opsøgte de historiske steder, kom vi alligevel forbi. Checkpoint Charlie. Hvor jeg i øvrigt passerede igennem, dengang byede stadig var opdelt. Sejt nu at opleve stedet i "fri" tilstand.


Vi fornemmede helt klart, hvor stor symbolværdi stedet har for byen.


Langt om længe fandt vi et spisested. Restaurant nær Friedrichsstrasse. Stedet havde "film" som sit tema, men det er selvfølgelig allerede gættet ;-)


Man var dog et skarn om man ikke også lige nuppede en fodboldkamp på storskærm inden sengetid. England vs Rusland. Stemningen var klart på britternes side, kunne vi fornemme.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails