mandag den 13. oktober 2014

Jeg er SÅ klar...


TV2 Fri har nyt program på programmet: Klar, Parat, Sy!
Lidt af en tilfældighed jeg kom i gang med at se det - var faktisk en anden blog, som henledte min opmærksomhed på det.

Tilsyneladende er det et koncept, som er hentet ind fra udlandet - formodentlig BBC (?)


To dommere og en vært leder igennem opgaverne - i første udsendelse en klassisk nederdel, hvor bedømmelsen ville have fokus på syteknikkerne.
Næste opgave med fokus på det kreative.


11 deltagere - een ryger ud efter hver runde. Jeg er normalt ikke den store tilhænger af denne form for udskillelsesløb serveret som underholdning. Men jeg lever med det i denne sammenhæng, fordi der er så meget syning og gøjl/gejl omkring emnet.

Det er efterårsferie, så - trods arbejdsdage - er der en anelse mere tid end vanligt til at kere mig om min symaskine. Det er det positive aspekt ved den slags udsendelser - de får lokket os ud af hullerne. Smutter nok forbi Stof2000 i eftermiddag og scorer det gratis mønster, som jeg er blevet stillet i udsigt efter tilmelding til deres nyhedsbrev. Får sikkert også listet lidt stof og et mønster mere i kurven.


Min lokale stof-pusher, Klaus (fra Stof2000) er søreme een af deltagerne. Spændende hvor langt han mon når. Knæk og bræk herfra - han gjorde det supergodt i første udsendelse!

4 kommentarer:

 1. Jeg så også første afsnit i torsdags - og den engelske udgave bagefter. Jeg bliver meget inspireret, og så synes jeg, det er rart at se, at folk der syr mere end mig, også har udfordringer :-)
  Som storstrikker ser jeg også strikkedyst på tvsyd.dk

  SvarSlet
 2. Ja, sådan tænker jeg også;-)

  Den engelske går knap så tæt på det med syteknikkerne - dér kan jeg bedre lide den danske udgave.

  SvarSlet
 3. Øv, Klaus røg ud igår, ham kunne jeg ellers godt lide, de var sjove hans bukser i sidste uge! Der er også et program på fri fredag aften, hvor de syr tøj om, det er også meget sjovt at se og ellers vil jeg bare sige jeg er glad for din hjælp med picasa, jeg bruger det ikke hele tiden, men det er dejligt jeg kan tage tingene direkte derfra til blog og samtidig lige få lidt smårettelser, dejligt let!

  SvarSlet
 4. Godt du kunne bruge hjælpen ;-)

  Kunne da være jeg skulle se det program om at sy om - det har jeg ikke været opmærksom på. Tak for hintet.

  SvarSlet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails