onsdag den 16. juli 2014

Knaphuller


Endelig endelig endelig kom jeg i gang med at sy knaphuller på min nye Bernina. Og det er ikke bare knaphuller - det er AUTOMATISKE knaphuller!

Det automatiske består i, at jeg blot skal fortælle maskinen, hvor knaphullet skal begynde og hvor langt det skal være. Sidstnævnte angives ved den røde skyder til højre. Så er det ellers bare om at sætte i gang.

Det helt fantastiske opstår, når jeg vil have flere af samme længde. Efterfølgende behøver jeg nemlig blot angive startstedet på knaphullet - så husker maskinen selv længden.


Første knaphul som også rent faktisk er syet i noget tøj (og ikke bare som en sy-prøve) er denne grønne top til mig selv. Når knaphullet er sprættet op, trækker jeg et bånd i, som skal holde vidden ind foroven.

3 kommentarer:

 1. Det er så dejligt med de automatiske knaphuller, er så glad for at min maskine også kan. Den gamle kunne ikke, så det så meget mærkeligt ud, når man havde lavet 4-5, for de var IKKE ens.
  Hilsen
  Karen

  SvarSlet
 2. Det er så lækkert med automatiske knaphuller. Jeg glæder mig også til at prøve det af på min nye maskine ;)

  SvarSlet
 3. Hottentotten: Det er fantastisk pludselig at kunne lave ens (OG pæne) knaphuller. Glæder mig til jeg skal lave skjorte eller lignende, hvor der netop vil være flere af slagsen.

  Eva: Glæder mig til at se dem ;-)

  SvarSlet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails