søndag den 4. maj 2014

Ny model afprøvet


En mellemting mellem piratbukser, mamelukker og shorts. Er ganske tilfreds med dem. Nu skal de afprøves af lille pige i familien, som jeg satser på, at de vil passe. Godt med noget feed-back. Kan ungen lide at have dem på? Hvordan er elastikken de forskellige steder - jeg må jo tage det hele lidt på slump ;-)


Når jeg lægger dem sådan her, ser de mere shorts-agtige ud...


Symaskinen og jeg blive bedre og bedre venner. Fornøjes fx over den lille detalje, at jeg on-the-fly kan indstille om nålen skal stoppe oppe eller nede, når jeg holder op med at sy. Er fx MEGET anvendeligt, når jeg syr mine mærker på. Her vælges "nede" - det er blevet godt hver gang. Synes ellers det har været en lidt træls opgave at sidde og fifle med mærket som noget nær det sidste jeg påfører hver ting, jeg syr. Nu er det blevet en del sjovere at lave den del.

Bemærk også hvor ensartede stingene er ;-)

2 kommentarer:

  1. Uh, hvor er jeg misundelig!

    Det er søde bukser, du har syet. Måske skulle jeg finde et lignende mønster til mine små piger.

    SvarSlet
  2. Det mønster jeg har brugt, går kun op til 80 cl, men jeg er da sikker på man kan få andre mønstre i de større størrelser.

    SvarSlet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails