onsdag den 27. marts 2013

Teater-mulighed


Teaterstykket “Krydstogt” snart på Værkstedet på Odense Teater

Et varmt drama om at turde tage livet som det kommer

Forfatteren Adriana befinder sig i en stor midtvejskrise. Desperat prøver hun at få overblik over sit liv og finde ny mening i sine fragmenterede erindringer. Hvorfor er hun ikke lykkelig? Hvorfor føler hun sig bundet af sin mand og sin mor? For at få skrevet sin bog færdig og få styr på sine modstridende følelser og sit skrantende ægteskab tager hun på et krydstogt sammen med sin mand, pressefotografen Zeljko. Men spørgsmålet er, om man overhovedet kan få overblik over sit liv?

Med på båden er også Elisabeth og Poul. Poul lider af en livstruende sygdom. Han og Elisabeth prøver at udleve deres drømme, før det er for sent. De virker harmoniske og afklarede. Men hvor afklarede er de, når det kommer til stykket? Hvilke drømme er egentlig vigtige at udleve?

De tvinges alle til at tage livet op til revision. Hvad kan de forandre og hvad må de bare acceptere? Hvorfor er det så svært at nyde nuet?

**********************************************

Lyder ikke helt tosset. Instrueret af Jan Maagaard – det må overvejes.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails